بررسی بهداشت و کنترل آب و فاضلاب مراکز درمانی در گردهمایی کارشناسان بهداشت محیط بیمارستان های شیراز
بررسی بهداشت و کنترل آب و فاضلاب مراکز درمانی
کارشناسان بهداشت محیط بیمارستان های شیراز به منظور بررسی بهداشت و کنترل آب و فاضلاب مراکز درمانی در بیمارستان آنکولوژی امیر گرد هم آمدند.
مدیر بیمارستان آنکولوژی امیر گفت: این گردهمایی با هدف آشنایی با آخرین دست آوردهای علمی در زمینه بهداشت آب و فاضلاب بیمارستانی تشکیل شد. مهندس «امیرحسین گنج کریمی» با اشاره به اهمیت بهداشت محیط در بیمارستان افزود: نظارت ویژه بر آب و دفع فاضلاب بیمارستان ها نقش مهمی در بهداشت محیط بیمارستان و کنترل عفونت دارد. در این گردهمایی که با حضور اساتید و اعضای هیات علمی دانشکده بهداشت و اداره نظارت ارزشیابی دانشگاه برگزار شد؛ علاوه بر آموزش، باز آموزی و ارائه آخرین دستاوردهای علمی، پیرامون چالش ها و مشکلات بهداشت محیط مراکز درمانی بحث و تبادل نظر شد.
تاریخ:
1397/09/29
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

تغییر کد امنیتی
بیمارستان آموزشی درمانی آنکولوژی امیر
آدرس: شیراز ، فرهنگ شهر ، ایستگاه 11 ، بیمارستان انکولوژی امیر
کدپستی: 7187915998 تلفکس: 36325655-071 تلفن: 4 - 36323532-071  ایمیل: amirhp@sums.ac.ir
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مرکز آموزشی و درمانی آنکولوژی امیر می باشد.