مرکز آموزشی درمانی آنکولوژی امیر
جشنواره غذای سالم در مرکز آموزشی درمانی آنکولوژی امیر
.
به مناسبت هفته سلامت، جشنواره غذای سالم با هدف تحکیم شعار" تغذیه سالم از مزرعه تا سفره" در مرکز آموزشی درمانی آنکولوژی امیر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی آنکولوژی امیر، «سوپروایزر آموزش سلامت» با اعلام این خبر گفت: داشتن رژیم غذایی مفید و تغذیه سالم یکی از مهمترین و تأثیر گذارترین عوامل در سلامت بدن انسان است که با رعایت آن میتوانید طول عمر خود را افزایش دهید.
«ساناز عبدالرضاپور» اظهار داشت: داشتن یک برنامه غذایی مناسب همیشه و در همه حال میتواند در بروز بسیار از بیماری از شما محافظت و سلامت شما را تضمین کند.
«مرضیه محبی» سوپروایزر آموزشی نیز با بیان اینکه تهدیدهای جدید ایمنی مواد غذایی به طور مداوم در حال ظهور هستند، افزود: تغییرات در تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی و تغییرات در محیط زیست از عوامل بیماری زای جدید هستند که سلامتی انسان را به خطر می اندازند.
او معیار انتخاب غذای سالم را استفاده از مواد غذایی با ارزش، نوشیدنی های سالم و کمترین استفاده از مواد مضر از جمله چربی، روغن ناسالم، نمک و شکر عنوان کرد.
در این جشنواره «بخش اطفال دو» به عنوان بخش برگزیده و «رقیه تابع بردبار»، «خدیجه زارع» و «سمیه مرزبان» به ترتیب به عنوان نفرات اول تا سوم معرفی شدند./گلستانی
نظر دهید