• 1403/05/13
  • - تعداد بازدید: 129
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در چهار ماهه نخست سال جاری انجام شد: ارائه خدمت به 33 هزار مراجعه کننده به بیمارستان آنکولوژی امیر

در چهار ماهه نخست سال جاری انجام شد: ارائه خدمت به 33 هزار مراجعه کننده به بیمارستان آنکولوژی امیر

 

در چهار ماهه نخست سال جاری، به سی و دو هزار و 857 مراجعه کننده در بیمارستان آنکولوژی امیر خدمات تخصصی و فوق تخصصی ارایه شده است.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان آنکولوژی امیر، رییس بیمارستان با اعلام این خبر گفت: در چهار ماه نخست سال، دو هزار و 639 بیمار به صورت بستری و  چهار هزار و 449 به صورت زیر 6 ساعت در این مرکز درمانی پذیرش شدند.

دکتر «علی امانتی» با بیان اینکه دو هزار و 665 بیمار به درمانگاه بیمارستان مراجعه کرده اند، اضافه کرد: پزشکانی در رشته های فوق تخصص خون و آنکولوژی اطفال و بزرگسال، فوق تخصص عفونی اطفال، فوق تخصص غدد اطفال، فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی اطفال، متخصص داخلی، متخصص گوش و حلق و بینی، متخصص تغذیه، روانپزشک و فیزیوتراپی در درمانگاه بیمارستان آنکولوژی امیر حضور دارند و به مراجعان خدمات ارائه می دهند.

او اضافه کرد: در همین بازه زمانی، 22 هزار و 696 خدمت پاراکلینیک شامل شیمی درمانی، آزمایشگاه، رادیولوژی و داروخانه نیز به مراجعان و بیماران ارائه شده است.

رییس بیمارستان امیر با اشاره به عملکرد فعال اتاق عمل این مرکز نسبت به سال گذشته، افزود: تعداد 408 عمل جراحی در چهار ماه نخست سال جاری انجام شده است که بخش عمده آن توسط فوق تخصص جراحی عروق در زمینه هایی از جمله لومن گذاری، پورت گذاری، واریس، شانت و دیگر جراحی های عروقی صورت گرفته است که افزایش رضایت بیماران را به دلیل عدم مراجعه به دیگر مراکز درمانی به دنبال داشته است.

دکتر امانتی، جراحی گوش و حلق و بینی را دیگر خدمت جدید اتاق عمل بیمارستان عنوان کرد و گفت: اعمال جراحی پیچیده سینوسی در بیماران مبتلا به سرطان نیز از جراحی های انجام شده در اتاق عمل این بیمارستان می باشد.

او همچنین با بیان اینکه تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیمارستان به همت خیرین خریداری و نصب شده است، اظهار داشت: در این بازه زمانی دستگاه هایی از جمله C-arm، الکتروشوک، شیکر انکوباتور، اینفیوژن پمپ، وارمر خون، مانیتور علایم حیاتی و پالس انگشتی به ارزش 40 میلیارد ریال خریداری و به بهره برداری رسیده است.

رییس بیمارستان آنکولوژی امیر راه اندازی واحد تخصصی قارچ شناسی بالینی در آزمایشگاه و تجهیز آن به ارزش 6 میلیارد ریال را از مهمترین دستاورد چند ماه اخیر دانست و ابراز امیدواری کرد که با ارتقای خدمات درمانی و علمی این مرکز شاهد افزایش رضایتمندی بیماران و مراجعان باشیم./گلستانی

 

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 106014
کلیدواژه