مرکز آموزشی درمانی آنکولوژی امیر
نشست هم اندیشی «پخت غذا در آشپزخانه» مرکز آموزشی درمانی آنکولوژی امیر
.
نشست هم اندیشی در خصوص «پخت غذا در آشپزخانه» با حضور واحدهای تغذیه، بهداشت محیط و کنترل عفونت مرکز آموزشی درمانی آنکولوژی امیر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی آنکولوژی امیر، سوپروایزر کنترل عفونت گفت: با توجه به دستور العمل ابلاغ شده از سوی وزارت خانه و سنجه های اعتباربخشی بهبود کیفیت، پخت غذا باید در بیمارستان های دارای آشپزخانه انجام شود.
«سلمی مهرانگیز» با تاکید بر اهمیت کاهش عفونت های بیمارستانی قابل انتقال از طریق غذای بیماران گفت: نقشه اصولی و استاندارد آشپزخانه، وضعیت پوشش کارکنان توزیع غذا، دفع زباله، تهویه استاندارد و فاضلاب آشپزخانه از موضوعات مورد بررسی در این نشست بود.
همچنین در این نشست پیشنهادات و نظرات قابل اجرا در راستای افزایش رضایتمندی بیماران، همراهان و کارکنان ارائه شد./گلستانی
نظر دهید