• 1403/06/24
گرامیداشت روز پزشک در بیمارستان آنکولوژی امیر

زاد روز حکیم ابوعلی سینا و روز پزشک در مرکز آموزشی درمانی آنکولوژی امیر گرامی داشته شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی آنکولوژی امیر، رییس بیمارستان ضمن تبریک روز پزشک گفت: زاد روز دانشمند بزرگ و طبیب برجسته و نامدار ایرانی، حکیم ابوعلی سینا فرصتی مغتنم و مناسب برای یادآوری و درک اهمیت و جایگاه جامعه پرتلاش و توانمند پزشکی است.

دکتر «علی امانتی» با بیان اینکه پزشک مظهر احیاگری و زندگی بخشی است اضافه کرد: پزشکانی که سال‌های متوالی برای کسب علم و دانش می‌کوشند تا از سلامت و تندرستی همنوعان خود محافظت کنند، شایسته تقدیر و قدردانی هستند.

دکتر «محمدرضا بردبار» فوق تخصص آنکولوژی اطفال نیز ضمن تبریک روز پزشک تاکید کرد: اهمیت جایگاه پزشک بر هیچکس پوشیده نیست، به ویژه آنکولوژیست کودکان که روح و جسم پزشک را در راستای درمان بیمار درگیر می کند.

در آیین گرامیداشت روز پزشک از پزشکان مرکز آموزشی درمانی آنکولوژی امیر با تقدیم هدیه تجلیل و قدردانی به عمل آمد./گلستانی

• گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها