ارتقای سطح انگیزه و روحیه کارکنان
جشنواره غذای سالم
.
در راستای هفته پویش ملی مبارزه با سرطان جشنواره غذای سالم در بیمارستان آنکولوژی امیر برگزار شد.
مسئول آموزش همگانی هدف از برگزاری این جشنواره را آشنایی با غذاهای سالم و تهیه شده از مواد ایمن و ارتقای سطح انگیزه و روحیه کارکنان عنوان کرد.
«ساناز عبدالرضاپور» افزود: رژیم غذایی سالم نیاز های اساسی بدن به املاح، ویتامین ها و مواد مغذی را بدون تهدید به اضافه وزن و ایجاد بیماری فراهم می کند.
او ادامه داد: کارکنان بیمارستان جهت تهیه غذاهای جشنواره از مواد اولیه با کیفیت، اقدام به طبخ غذا، پیش غذا، دسر نمودند که در داوری این غذاها علاوه بر طعم و مزه، سالم بودن آن غذا شامل میزان پایین بودن نمک، شکر و روغن ارزیابی شد.
نظر دهید